Boomerang ja està al carrer

Portada del CD de Boomerang

 

Quan llegiu això Boomerang serà una cosa tangible.

 

Encara que en l’actualitat els formats digitals i internet fan possible disposar immediatament del que es busca, crec que no m’equivoco si dic que, per a un amant de la música, tenir entre les mans una nova obra en format físic és un valor afegit al treball en si.

 

Pere Gene en el estudio de grabaciónDesprecintar un CD o un vinil, notar l’olor a nou, posar el disc en el reproductor mentre s’estudia el llibret, tot això és un ritual que completa el que sona als altaveus.

 

A l’esforç dels músics s’uneix la creativitat del dissenyador de la portada i el treball de documentació del redactor del llibret, tot això amb el propòsit d’oferir a l’oïdor una experiència única cada vegada que escolta un nou disc.

 

Per descomptat, el treball no ha acabat, ara ve el recorregut pels mitjans de comunicació, les signatures, la presentació en directe (de la qual us parlaré en la propera entrada)… però són tasques que es fan amb molt de gust.

 

Tenint el CD a la mà veig molt llunyà el moment en què va començar tot. Tan llunyà com difícil em va semblar llavors. I, no obstant això, el temps ha passat volant. Cada etapa, la promoció del projecte a Verkami, la preparació dels temes al costat dels músics,l’enregistrament, la mescla, la preparació del llibret… cada pas en si ha estat lent i complicat, però, en conjunt, tot sembla haver succeït en un instant.

 

Ara és el vostre torn. Ara sou vosaltres els que heu de fer l’esforç d’aconseguir Boomerang i asseure-us tranquil·lament a escoltar-lo.

 

Porto al món de la música… prefereixo no recordar els anys, i al llarg d’ells he vist coses que han anat a millor i unes altres a pitjor, però, d’entre totes, una que em segueix semblant ciència ficció és la proximitat que hi ha avui dia entre l’artista i el seu públic.

 

Internet ha fet possible que qualsevol pugui posar la seva opinió a la disposició de la resta del món, inclòs el propi músic. És per això que us animo al fet que em feu arribar les vostres impressions a través del correu electrònic o les xarxes socials.

 

En peregene.com estareu informats de com i on aconseguir Boomerang, a més de poder comunicar-vos amb mi.

 

Al vídeo de presentació del projecte de Verkami vaig comentar que el disc no us deixaria indiferents. Ho he repetit en altres ocasions i ho segueixo mantenint. Uns ho considerareu una joia i uns altres passaràn del tema, però no crec que a ningú que ho escolti li passi desapercebut.

 

No vaig a posar-me pesat tornant a citar al grup de persones involucrada en el desenvolupament de Boomerang, però si els dono de nou les gràcies, com us les dono a tots els que escolteu el medu disc, i especialment, als quals, després de fer-ho, dediqueu una estona a escriure’m.

 

No em comprometo a contestar-vos per falta de temps, però sí a llegir personalment els vostres missatges i, per descomptat, a valorar la vostra opinió, sigui quina sigui.

 

Una abraçada a tots.

 

Pere.

 

 

Presentación de Boomerang por Pere Gené

 

Presentación de Boomerang por Jordi Tardá

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *