Comença l’aventura

 

Portada boomerangGravar un nou disc sempre és una aventura.

 

És aquest l’inici d’un camí que no té fi, però al que cal posar un límit. Podem aplicar aquí la frase de George Lucas respecte al cinema: “una pel·lícula no s’acaba, solament s’abandona”.
En el cas d’una obra musical el concepte és el mateix. S’arriba a un punt en què tot sembla acabat o que el temps i els recursos econòmics comencen a escassejar. És el moment de publicar el treball.

 

Però, encara que la part tècnica sigui perfecte i els músics, productor, enginyer de so, etc. hagin donat el millor, sempre hi haurà alguna cosa amb el que el creador no estarà conforme una vegada escoltat el conjunt.

 

Tot això no treu que el treball sigui un “èxit de crítica i públic” (reprenent els símils cinematogràfics) i s’acabi convertint, si no en un clàssic, si en una obra a tenir en compte.

 

I aquesta és la intenció amb Boomerang, que no passi desapercebut i que serveixi per deixar patent que la creativitat i l’experiència musical creixen amb els anys i que un artista (de qualsevol disciplina) sempre té alguna cosa nova que oferir.

 

Però deixem de filosofar i anem al que interessa.Kitflus_1

 

En aquesta primera entrada us vull explicar que per fi ha començat l’enregistrament de Boomerang.

 

L’esforç que ha suposat publicitar el projecte a Verkami per aconseguir el finançament ha donat els seus fruits. Ara ens espera un altre gran esforç, més agradable, però igualment dur.

David Palau
De moment us puc comentar que en aquests dies de mitjans de desembre esperem donar una bona empenta a Boomerang.

 

Després de diverses trobades prèvies amb Josep MasKitflus”, per anar perfilant l’enfocament dels temes, hem entrat a l’estudi.

 

En breu tindrem les bases acabades gràcies al treball dels Pegasus Kitflus als teclats i Rafael Escoté al baix, la guitarra de DSC_0343_1317David Palau, més la bateria i els corresponents instruments complementaris.

 

Els temes El Impasible i Un nou país ja tenen també la pista de veu gravada. Per cert que, en el segon tema, he comptat amb la col·laboració de la cantant d’un grup català de pop-rock de qui en properes entrades us donaré més informació.

 

I, per acabar, a Divertimento Studio, l’estudi musical que en David Palau dirigeix a Vilanova, tenim el projecte de preparar altres dos temes: Sobreviviré i Cada dia t’estimo mes.

 

De moment això és tot. En breu tindreu més notícies del discórrer d’aquesta emocionant aventura.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *