Concert Presentació de Boomerang

Crear Boomerang ha estat una experiència inoblidable. Però presentar-ho en directe davant tots vosaltres encara ho serà més.

 

Encara que, durant aquests anys lluny dels escenaris, he fet alguna aparició aïllada, tornar a oferir un concert complet suposa per a mi una gran alegria

 

Us animo a acompanyar-me en la presentació de Boomerang el proper dia 1 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona.

 

Com a al•licient afegit, us puc comentar que, al meu costat, faran gala del seu mestratge dos dels artistes que han participat en l’enregistrament del meu disc, el gran guitarrista David Palau i el no menys gran Kitflus als teclats.

 

M’hauria agradat comptar amb la resta de músics del disc, però les seves atapeïdes agendes no ho han fet possible. En el seu lloc participaran altres excel•lents instrumentistes. Al baix tindrem a Jordi Vericat, que ha acompanyat a coneguts músics a més de formar part de Güru, l’actual grup de David Palau.

 

A la bateria s’asseurà en Joan Barbé, un multiinstrumentista que ha col•laborat en infinitat de discos i les habilitats dels quals li permeten fins i tot acompanyar-se a si mateix, com queda patent en aquest vídeo.

 

 

I, per completar la banda, l’holandès Menno Mariën aportarà el seu saxo. Polifacètic personatge, que compagina la seva faceta musical al món del jazz amb la d’assessor d’innovació d’empreses.

 

Però això no serà tot. Al llarg de l’actuació m’acompanyaran també altres convidats dels quals no us explicaré rés més per no espatllar la sorpresa.

 

No deixeu passar l’oportunitat d’assistir a una festa de la música que segur recordareu durant molt de temps.

 

Ens veiem el dia 1 de maig al Luz de Gas.

  Una abraçada.   Pere.  


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *