Els músics de Boomerang I

En aquestes properes entrades us presentaré als músics que col·laboren en el disc.

 

No hi són tots, però els que aquí apareixen són mostra suficient del nivell professional dels meus companys d’aventura.

 

Començarem per Josep Mas Kitflus, que s’ha involucrat en aquest projecte des delPere Gene con Kitflus principi com si es tractés del seu propi.

 

Es va iniciar en la música amb tan sols 6 anys i, deu després, ja feia sonar les tecles a la banda de Tony Ronald després d’haver passat prèviament per diferents formacions.

 

Un temps després, imbuït pel seu amor al jazz i al rock, funda Iceberg, històrica banda on coincideix amb un altre gran de la música, el guitarrista Max Sunyer, que va seguir acompanyant quan Iceberg va donar pas a Pegasus, banda més orientada al jazz.

 

La composició de la música de clausura dels Jocs Olímpics de Seül el 1988 i de bandes sonores per a cinema i televisió, col·laboracions amb innombrables artistes (massa per anomenar-los tots), i la fundació de dues productores discogràfiques són altres de les notes a destacar en l’extens currículum d’aquest infatigable músic.

 

Anem ara amb un altre puntal on es recolza Boomerang, el guitarrista David Palau.

 

Pere Gene con David Palau

Classificar-lo com “músic de sessió”, “músic d’estudi” o “guitarrista d’acompanyament” dóna una idea molt pobra de l’elevat nivell de Palau.

 

Al contrari del que es pugui pensar, un professional de la música que dedica la seva carrera a col·laborar amb artistes de renom no pot encasellar-se en un únic estil, pel que la seva versatilitat està més que provada acompanyant en directe a desenes de músics tan dispars com Serrat, Bosé o Alejandro Sanz.

 

A la vista d’aquests noms podríem deduir que es tracta d’un guitarrista, diguem, ” tou”, i res més lluny de la realitat, el que comprovareu escoltant el so de les seves Ibanez quan es deixa anar.

 

A part de la guitarra, la seva altra passió són els estudis de gravació on ha exercit d’enginyer de so, a més de disposar del seu propi, Divertimento Studio.

 

També ha fet els seus primers passos en la composició creant cançons per coneguts artistes , ha participat en programes de televisió i en el concert del X aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, ha telonejat a Bon Jovi amb la David Palau Band, imparteix classes… comptat i debatut, un altre gran músic que aporta la seva experiència a Boomerang.

 

 Anar a la segona part

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *