Els músics de Boomerang II

Seguint amb la presentació dels músics, anem a conèixer als baixistes Josep Buch i Rafael Escoté.

 

Josep Buch és un altre versàtil músic amb una àmplia formació i dilatada experiència i que ha acompanyat , en estudi i en directe , a un bon nombre d’artistes de rock , jazz , funk , soul … a més de col·laborar en programes de televisió com La Noche Abierta de Pedro Ruiz.

 

Al costat de David Palau va ser un altre dels teloners de Bon Jovi a la David Palau Band, grup en què també militava el seu germà, el bateria Marc Buch.

 

Rafael Escoté, per la seva banda, va iniciar el seu camí musical formant grups de rock alhora que acompanyava els cantautors més coneguts del moviment denominat Nova Cançó.Rafael Escote

 

En la seva vessant jazzística ha participat en diferents formacions, incloses Pegasus (de la qual va ser cofundador ) i Kitflus Kuartet, on torna a coincidir amb el seu company de Pegasus.

 

Com a músic de sessió ha col·laborat amb importants companyies discogràfiques tant a Madrid com a Barcelona.

 

Interessat en els avenços tecnològics en el món musical, va ser organitzador i consultor del primer seminari de música electrònica de l’Aula de Música de Barcelona, con també ha estat cofundador i professor del Centre d’Informàtica Musical, a més de col·laborar amb Apple Computers i crear la seva pròpia empresa de programari especialitzat.

 

Anem amb el saxo , on trobem Enric Alegre.

 

Rafael EscoteUn altre músic sobre la biografia es podria escriure una entrada completa, però que resumirem el més possible.

 

Com succeeix amb la resta de col·laboradors de Boomerang, també Alegre ha participat en unes quantes formacions, principalmante big bands, i ha col·laborat amb diferents artistes , tant en estudi com en directe.

 
Amb el seu saxo ha format part de musicals d’èxit com Chicago, West Side Story o Cabaret i de la banda sonora de la pel·lícula d’Almodóvar Tacones Lejanos.

 

En la seva vessant pedagògica ha impartit classes de saxo, harmònica, clarinet i flauta en diferents escoles musicals.

 

I tanquem aquest recorregut amb un altre gran professional, el bateria Toni Mateos, a qui ja ens referim en una entrada anterior.

 

Toni MateosUn altre fora de sèrie que ha col·laborat amb gent com Paul Carrack, Lou Marini del Blues Brothers, Franco de Vita, Miguel Ríos, Antonio Carmona, Javier Gurruchaga o Joaquín Sabina per citar només alguns noms coneguts.

 

En estudi ha participat en més de cent discos de diferents estils, pop, jazz, rock, funk… i col·labora amb el programa de televisió La Voz, tant en els enregistraments d’estudi com en els directes.

 

També comparteix els seus coneixements i experiència en classes magistrals, revistes especialitzades i fòrums d’internet.

 

I amb això acabem el nostre recorregut. Com veieu, la qualitat musical està garantida.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *