Final de la feina a l’Estudi

S’ha acabat la feina a l’Estudi. Per fí podem anunciar que el disc s’ha acabat.

 

Aquests propers dies els dedicarem a preparar el llibret que acompanyarà a la Gravació, que és el darrer que ens queda per finalitzar Boomerang.

 

Tot i l’esforç que han suposat les sessions de gravació, el poder compartir aquestes hores amb bons professionals a la vegada que amics, fa que tot plegat hagi estat un plaer.

 

Això També ha permés millorar el producte final mitjançant les aportacions de cadascú a la idea original.

 

Pere Gene Santi Arisa Max SunyerEls darrers retocs a la grabació ens van portar a KitfluSound, l’ estudi de grabació d’en Kitflus a Tiana, prop de Barcelona. I allà vam tenir la sort de coincidir amb un assaig de la banda Pegasus al complert.

 

Max Sunyer, Kitflus, Santi Arisa i Toni Escoté es troben en aquests moments preparant la seva gira presentant el seu nou treball discográfic i vam tenir l’oportunitat de compartir impressions amb ells.

 

Al final d’aquesta entrada teniu alguna foto més de l’estona en que vam estar xerrant en Santi, en Max i jo.

 

Tot i que ja heu conegut en les anteriors entrades a part dels músics que han col·laborat a Boomerang, aprofito ara per presentar-vos a tot el personal que ha fet possible aquest treball, per tota la dedicació i l’interés mostrat aquets darrers dies:

 

David Palau, guitarres

 

Kitflus, teclats

 

Toni Mateos, batería

 

Enric Alegre, saxo

 

Josep Buch i Toni Escoté, baix

 

Virginia Martínez, vocalista del grup La Porta dels Somnis, ha estat la convidada sorpresa que us vaig anunciar a la primera entrada del blog, ha colaborat al tema Serem un nou país. Las imatges que acompanyen aquesta entrada son obra del fotógraf Jordi Oset.

 

Las feines de producció las hem repartit entre David Palau, en Kitflus i jo mateix.

 

Raúl Cuevas ha exercít de técnic de so.

 

La grabació s’ha realitzat entre els estudis de David Palau (Divertimento Studio), Kitflus (KitfluSound) i Koryland.

 

El disseny de la portada i el logo han estat obra d’Adrián González, de l’estudi de disseny Compañía de Ideas.

 

També vull agrair el suport del meu fill Jordi Gené, i el de tots aquells que es van interessar en el projecte quant la nostre intenció era conseguir la financiació necessaria per tirar-ho endavant: Salvador Capdevilla, Jordi Sierra i Fabra, Albert Malla, Jordi Tardá, Jordi Roura, Pascual Molina i la SGAE de Barcelona.

 

I, per descomptat tinc que agrair d’una manera molt especial l’aportació económica de tots els mecenes que han cregut que Boomerang valía la pena i que han fet el possible perque el nostre disc es fes realitat.

 

Sense ells tot això no existiría, aixi que GRACIES!!

 

 

Pere Gene Santi Arisa Max SunyerPere Gene Santi Arisa Max SunyerPere Gene Santi Arisa Max SunyerPere Gene Max Sunyer


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *